Русік Ханумак із команди кандидата на президентство Володимира Зеленського вирішив дізнатися, які питання до Президента є в одеситів. Руслан Ханумак – актор, один з кращих коміків країни, переможець шоу "Розсміши коміка", кращий актор українського КВН 2012 року. Керівник "ZAINKA-production" і учасник студії "Квартал 95". Головний герой і продюсер комедійного серіалу "Пацики". Ведучий шоу "Особливості національної роботи" на ICTV. Ведучий відеоблогу "Молодий Батя".

Актор вирішив дізнатись у пересічних одеситів, що б вони побажали дізнатись у Порошенка. Відео на ютуб-каналі вийшло під хештегом #непроєвибори. А у описанні ролика залишили посилання на сайт опонента Петра Порошенка на виборах Володимира Зеленського: "Що турбує саме вас, пишіть ось тут: https://ze2019.com/zecomments".

Зайзлободенніші питання, які цікавили пересічних одеситів: "Скільки заробляєш?", "Де Свинарчук?", "Чого індексацію вартості цукрок провели, а пенсії не дуже", "Петя робить шоколадки, і не треба лізти в політику. Що буде зі мною завтра?", "Чому забуваємо про долю українців?", "Як прожити пенсіонерам на мізерну пенсію?".

Користувачі не розгубились і активно залишають коментарі: "Коли ви, Петро, вже перестанете брехати та повернете награбоване?", "Вопросы к обоим кандидатам: Что было сделано предыдущей властью, властью под руководством Порошенко для развития или хотя бы поддержания сферы образования? Понимает ли действующий гарант что через несколько лет политики разрушения Украина гарантированно останется без учителей и преподавателей, которые ХОТЯТ учить? Понимает ли, что уровень новых преподавателей всё ниже, а многие из учителей младших классов умудряются писать с ошибками? Планирует ли он это изменить? Понимает ли руководство страны, внося свои коррективы и акты, что украинский язык - не един, преобладает явный суржик и это проблема, потому что повально важные документы на государственном языке в разных сферах пестрят ошибками?"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у мережу злили особистий телефон Порошенка: закликають дзвонити і писати побажання.

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенка й Тимошенко: хто найсимпатичніший.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.