Депутат Верховної Ради і глава Добровольчого корпусу України Дмитро Ярош попередив обох кандидатів в президенти про "неприємні наслідки" у разі, якщо хто-небудь з них зрадить інтереси України. При цьому народний депутат підкреслив, що главу держави завжди можна замінити.

Дмитро Ярош, спілкуючись з журналістами у Києві, дав обом кандидатам "останнє попередження". За словами депутата, "неприємні наслідки" обов'язково будуть в разі, якщо глава держави здасть інтереси України, незалежно від того, хто обійме цю посаду.

Окремо Ярош підкреслив, що президента завжди можна замінити.

"Який би головнокомандувач не був, українці все одно переможуть. В кінці-кінців змінимо верховного головнокомандувача, ми таке вже робили. Головне, щоб він йшов державницьким шляхом. Не буде йти - будуть проблеми", - заявив народний депутат в своєму коментарі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дмитро Ярош назвав якості, які обов'язково повинні бути у Верховного головнокомандувача. Нардеп заявив, що це повинна бути вольова і сильна людина. І якщо у Володимира Зеленського є такі якості - то це добре. Однак наразі цей кандидат в президенти ще не проявив себе відповідним чином.

Крім того, Ярош вважає, що Зеленський ще до виборів повинен представити свою команду, оскільки потрібно подивитися, на кого він планує спиратися, в тому числі, і в сфері нацбезпеки і оборони.

"Хотілося б, щоб верховний головнокомандувач був сильною і вольовою людиною. Якщо Зеленський має такі якості, то це добре. Поки що він себе не виявляв таким чином ... Найголовніше, щоб він представив свою команду до виборів, щоб подивитися, на кого він спиратиметься в тому ж секторі національної безпеки і оборони. Тому що наразі жодне прізвище не світиться. Побільше конкретики - було б набагато краще", - зазначив Дмитро Ярош.

За словами Яроша, переважна більшість людей, які підтримують Зеленського, в першу чергу голосують проти політики діючої влади. Але рейтинги шоумена можуть змінитися, якщо він візьме участь в дебатах, зазначив народний депутат.

"Коли він відкриється, то можливо тоді і рейтинги зміняться, і підходи людей зміняться. Тому що так насправді не повинно бути", - сказав Ярош.

За словами депутата, Порошенко буде більш переконливим в дебатах.

Ярош висловив надію на те, що обидва кандидати в президенти будуть максимально відкриті зі своїми виборцями і ті зможуть зробити об'єктивний вибір, а не "купувати кота у мішку".

Нагадаємо, українцям пояснили порядок проведення теледебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на НСК "Олімпійський" будуть дві сцени, а пропускати шанувальників кандидатів будуть за особливими характеристиками.

Також Знай.ua писав, президент дав остаточну відповідь Зеленському про дебати.