Нинішні вибори відзначилися численними фальсифікаціями і фактами про підкуп виборців, про що знято багато роликів в мережі. Останнім стало відео розслідування журналістів BIHUS info, яке опубліковано на Youtube.

У ньому йдеться про сітку агітаторів екс-кандидата в президенти нашої країни Юлії Тимошенко, а також те, як вона вирішила просто не виплачувати людям гроші пускаючи не за саму чесну, але все ж роботу. На початку ролика розповідається про агітаторів "Міс 3-є місце", які атакували один з її штабів. За інформацією СБУ та знімкам відомості, відображеним у ролику, штаб Тимошенко планував "залучити" до виборів більше 680 тисяч осіб. При цьому всіх тих, хто агітував за її підтримку, просто залишили без грошей, причому це зробили на батьківщині кандидата, в Дніпрі.

Юлія Тимошенко

Олена Ейсмант, одна з агітаторів, розповіла: "Вчора повинні були розрахуватися, а потім прислали нам повідомлення, що ми свої гроші не відпрацювали і ніхто нічого платити не буде, так як Юлія Володимирівна не пройшла в президенти. Люди тут працювали не просто так – тут і студенти працювали, пенсіонери, дуже багато. Кожен хотів заробити".

Після того, як Олена з колегами прийшла до офісу, вона побачила там одні голі стіни. Що стосується оплати праці, яка полягала в обходах квартир, то вона становила 1000 гривень. Олена заявила, що отримала аванс у 300 гривень, а решту повинна була отримати пізніше, незалежно від результату. Але їх агітатори так і не побачили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Юлія Тимошенко

Журналісти пішли ще далі і знайшли куратора від партії Тимошенко, який розповів: "Це просто кошмар. Я перший і останній раз співпрацюю з цією партією… Ви не уявляєте, який шок був у мене, оскільки у мене більше тисячі чоловік".

В результаті обдуреними виявилися тисячі осіб, про яких забули, як про використаний матеріалі. У мережі багато інформації про подібні схеми ще одного кандидата в президенти і можна тільки здогадуватися, скільки людей замішані в купівлі-продажу такого цінного товару, як голоси виборців і які масштаби цього в реальності.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що заходи безпеки під час проведення дебатів будуть забезпечуватися силами Національної поліції, Національної гвардії і ДСНС.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у штабі відомого коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли про те, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Також "Знай.uа" писав, що спікер Зеленського поділився інформацією про те, як відбувається підготовка до дебатів на НСК “Олімпійський” і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.