Відео, на якому кандидата у президенти України та керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського збиває вантажівка, опублікували на Telegram-каналі, який пов'язаний з чинним президентом Петром Порошенком. Однак у штабі гаранта заявили, що до цього відео не мають жодного відношення.

Про це повідомила прес-служба Петра Порошенка.

"У відповідь на численні запити журналістів повідомляємо, що передвиборчий штаб Петра Порошенка не має жодного відношення до "чорного" ролика про кандидата у Президенти Володимира Зеленського з кокаїном", - йдеться у повідомленні.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Раніше чинний президент закликав приєднуватися до його команди на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, а на ролику і в описі до публікації є посилання на його новий сайт euua.org. Після реєстрації на сайті миттєво приходить СМС, що містить посилання на Telegram та Viber-канали. У зазначеному Telegram-каналі й з'явилось дане відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У свою чергу в штабі Володимира Зеленського повідомили, що після виходу ролика порекомендують кандидату посилити охорону. Представники штабу шоумена завили, що бачать загрозу для життя Зеленського після публікації такого відео.

У поліції також заявили, що відкрили кримінальне провадження та перевіряють можливу наявність загрози життю чи здоров'ю кандидата в президенти Володимира Зеленського.

"Зараз проводиться перевірка, в рамках якої поліція з'ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що Наталя Мосейчук попрощалася з Порошенком.