Мережу сколихнуло відео, на якому кандидата у президенти України та керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського збиває вантажівка. У ньому фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

Портал "Знай.ua" повідомив про "брудний" інцидент. Українці у свою чергу відреагували миттєво. Майже тисяча користувачів соцмережі Facebook висловила свої думки щодо цього.

"Люди, не допустимо таку людину знову до влади! Хіба ж це личить президентові таке витворяти! То привселюдно обзиває, тепер погрожує. А про те скільки людей померло в АТО я вже взагалі мовчу. Може Зеленський і не буде настільки хорошим президентом, як би нам хотілось, але хоч не буде такою свинею.... За Зеленського 💚", - написала Юлія Луценко.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Як президент активно бореться із своїм суперником. Йому би так активно працювати попередні 5 років, то був би толк", - йдеться у дописі Оксани Коцюк.

"Уже й не смішно зовсім, а противно кожного дня дивитися цей брєд. Ще ні одна країна так не обирала президента....У людей наче перехідний вік. Петро готовий "збити фурою" кожного, хто не голосує в його користь😏👿🤡", - пише Наталія Юденко.

"То вже остаточно ... кінец ... Порох, ти опустився най нижче !!!", - написала Лєна Никитіна.

"Підло, огидно, працював би так краще. Простий народ живе нижче рівня Африки, а він вигризає свій трон. Та га грати його з 100% відсотковою конфіскацією !!!", - йдеться в коментарі Ніни Васеніної.

Відео з'явилося на офіційному Telegram-каналі чинного президента України Петра Порошенка. Раніше гарант закликав приєднуватися до нього на особистій сторінці у Facebook, а на ролику і в описі до публікації є посилання на його новий сайт euua.org. Після реєстрації на сайті миттєво приходить СМС, що містить посилання на Telegram та Viber-канали. У зазначеному Telegram-каналі й з'явилось дане відео.

У ролику використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці 10 квітня, повідомила "Зе!Команда" у соцмережах.

Нагадаємо, що Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "При Порошенку війна не закінчиться": астролог попередила, майбутнє може бути сумним.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результати соціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.