Ще дві держави відмовилися від товарів, вироблених в анексованому Криму, щоб не "годувати" Путіна. Таку підтримку Україні надали Білорусь і Казахстан. Глава Торгово-промислової палати агресивної Росії Сергій Катирін напередодні Ялитнского міжнародного економічного форуму поскаржився, що товари, вироблені в Криму, важко вивести на ринок.

"Є проблема виходу на ринки збуту кримських товаровиробників, в тому числі на експорт. У світлі нестабільної політичної ситуації в багатьох місцях насторожено відносяться до реалізації продукції з маркуванням "Зроблено в Криму", зокрема, Казахстан і Білорусь відмовляються від закупівлі таких товарів", — сказав він.

Їсти з рук окупантів масово відмовляються безліч країн світу. Товар, вироблений у Криму, ніде не котирується. Ось і виходить, що Путін, анексувавши півострів, власними руками викопав собі глибоку торговельно-економічну могилу, з якої Росія не вибереться ще довго. Така плата за агресивну політику, яка дозволяє Путіну завойовувати території, але світ відвертається від нього, і градус ненависті до узурпатора стрімко зростає.

Володимир Путін

Наголошується, що основні програми АТ "Російський експортний центр" (підтримка просування товарів на зовнішні ринки) в Криму не реалізуються. Підприємства через це реєструються в інших регіонах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Правда, в центрі всі активно заперечують: мовляв, фінансовим і нефінансовим заходів підтримки РЕЦ мають рівнозначний доступ усі компанії РФ.

Нагадаємо, нюанси "азовських санкцій" розкрив експерт.

Як повідомляв "Знай.uа" кримчани усвідомили помилку через 5 років окупації.

Також "Знай.uа" писав, що Туреччина зробила гучну заяву в річницю анексії Криму.

Путіна, до речі, настільки ніхто не любить, що він вирушив шукати підтримки до іншому аутсайдеру світової політики Кім Чен Ину. Головний пропагандист Путіна, він же - так званий "Журналіст Кремлівського Пулу" Дмитро Смирнов заявив, що Путін збирається зустрітися з лідером Північної Кореї.

Тим часом, наш портал писав, що цей самий корейський лідер Кім Чен Ин став мемом, пильно роздивляючись черевик у взуттєвому магазині.