Журналіст Олександр Дубинський пролив світло на зв'язок між ключовими політичними фігурами України із колишнім політтехнологом та радником президента-утікача Віктора Януковича Полом Манафортом.

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Відповідне відео журналіст оприлюднив на своєму Уoutube-каналі під назвою "Суб'єктивні підсумки дня" 18 квітня.

" Я не хочу, щоб українці забували інших "героїв", адже проти Петра Олексійовича дуже багато політиків та бізнесменів, які зараз знову, як і після революції Гідності, вийдуть сухими із води, за яких ви навіть голосували. Типу за Бойка. У звіті спецпрокурора США Мюллера, було сказано, що Манафорт - колишній політтехнолог Януковича, Кличка та Порошенка у 2016 році розглядав можливість створення на території так званої ЛДНР Автономної республіки, яку мав очолити Янукович", - розповідає журналіст.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім того Дубинський додав, що тоді помічник Манафорта, російський розвідник Костянтин Килимник навіть їздив у Моску на розмову із Януковичем щодо реалізації цього плану.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

"Тут важливо розібратися у тому, хто ж Манафорту за це платив. Згідко з окументів, які знаходяться у відкритому доступі, Манафорту протягом останніх 7 років платив Сергій Льовочкін.Після революції Гідності Льовочкін, Бойко та Порошенко вирішували питання про те, як Бойку "підібрати під себе" недобитки Партії Регіонів, а Порошенку - патріотичні сили.Створити дві антагоністичні партії, і таким чином знову розділити Україну",- розповідає Дубинський.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Журналіст наголосив, що увесь цей сценарій прописував Манафорт.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський в ефірі політичного шоу "Право на владу" поставив всі крапки над І в скандалі з ПриватБанком і зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.