У день другого туру виборів президента в неділю, 21 квітня, голосування українців стартувало досить інтенсивними темпами.

Про це свідчать дані щодо першої явки, повідомляє ЦВК.

У повідомленні йдеться, що з 8.00 до 11.00, тобто за три години після відкриття дільниць, в Україні проголосували 17,43% виборців.

➖Донецкая область - 18,04%

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

➖Луганская - 22,08%

➖Днепропетровская - 14,2%

➖Ровненская - 12,38%

➖Харьковская - 15,84%

➖Хмельніцкая - 16,21%

➖Кіевская - 1,98%

➖город Київ - 0,97%

Варто додати, що буквально декілька хвилин тому проголосував і переможець першого туру та кандидат у президенти Володимир Зеленський, завітавши до однієї із виборчих дільниць Києва.

Володимир Зеленський

Після цього кандидат відправився у свій штаб. Його супроводжували прихильники та журналісти.

Варто також нагадати, що у першому турі українська молодь встановила рекорд найвищою явкою за останні роки виборів в Україні.

Нагадаємо, учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Але чи зможе в дійсності актор-сатирик стати головнокомандувачем? Свої політичні амбіції шоумен, який колись навчався на юриста, але став відомим гумористом, приховує. У передвиборній гонці він обійшов нинішнього президента Петра Порошенка, зайнявши другу позицію після Юлії Тимошенко. Чи порадує українців затребуваний гуморист на посаді глави держави?

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський разом зі своєю командою запустив пряму трансляцію з виборчої дільниці, де він збирається голосувати.

Володимир Зеленський, дільниця

Очікується, що Зеленський прибуде тули об 11:00. На деяких дільницях явка вже на 3-5% більше, ніж в минулому турі, підкреслюють у Зекоманді.

Як повідомляє спеціальний кореспондент Знай.ua з місця подій, біля приміщення настільки людно, що підступитися до самого Зеленського практично нереально.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України від політичної партії "Слуга народу" Володимир Зеленський прибув на дільницю для голосування.