У неділю, 21 квітня, під час голосування Володимира Зеленського на одній із київських дільниць стався гучний скандал, спровокований голою жінкою, яка називає себе "активісткою із Оболоні" (один із районів Києва, - Ред.).

Володимир Зеленський

Скандальні кадри потрапили у об'єктив кореспондента Знай.ua.

Журналіст повідомляє, що одразу після того, як кандидат у президенти Володимир Зеленський зайшов у приміщення виборчої дільниці, перед будівлею з'явилася напівгола вагітна жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

На її грудях красується напис англійською "PIG in aPOXE", доповнений малюнком свині на животі.

На прохання журналістів пояснити свої дії жінка відзначила: "Читайте мою позицію на моїх грудях".

"Це ж очевидно, що її підіслали з боку Порошенка - ніяких коментарів і об'єктивних причини не називала.Почему ж вона не сказала, чому? Президент в ці дні поводиться дуже низько-цілком міг докотитися до такого", - вважають очевидці "виборчого стриптизу".

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичної партії "Слуга народу" Володимир Зеленський прибув на дільницю для голосування.

Як повідомлявє спеціальний кореспондент Знай.ua з місця подій, біля приміщення настільки людно, що підступитися до самого Зеленського практично нереально.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський разом зі своєю командою запустив пряму трансляцію з виборчої дільниці, де він збирається голосувати.

Очікується, що Зеленський прибуде тули об 11:00. На деяких дільницях явка вже на 3-5% більше, ніж в минулому турі, підкреслюють у Зекоманді.

Також Знай.ua писав про те, що ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду.