У неділю, 21 квітня, вся Україні обирає президента між чинним гарантом Петром Порошенком та шоуменом та новоспеченим політиком Володимиром Зеленським.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Для когось вибори - річ серйозна і усвідомлена, однак знаходяться і такі, для яких - це лише привід "повеселитися" та "перехилити чарчину".

У Кривому Розі жінка у стані алкогольного сп'яніння з'їла бюлетень.

Про це у Facebook повідомила член ОВК Інна Іванченко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"На дільниці 121507 (Кривий Ріг, ТВО 33) жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з'їла бюлетень. Шматочок встигли вихопити", - написала вона та опублікувала фото бюлтеня, який ледь не став "закускою" п'яної жінки.

Нагадаємо, у день другого туру виборів президента в неділю, 21 квітня, голосування українців стартувало досить інтенсивними темпами.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це свідчать дані щодо першої явки, повідомляє ЦВК.

У повідомленні йдеться, що з 8.00 до 11.00, тобто за три години після відкриття дільниць, в Україні проголосували 17,43% виборців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав усю ніч і почувається, як і вся його команда, дещо знервовано.

Володимир Зеленський прибув на дільницю

Він був небагатослівним і висловив переконання, що у будь-якому випадку переможе Україна. Шоумен вийшов із кабінки, а поруч із ним була його дружина. Вона першою кинула бюлетень, а в цей час Зеленський намагався жартувати із присутніми. Дружина попросила його не показувати за кого він проголосував, а потім відійшла в бік.

Володимир Зеленський

Утім, на бюлетені можна було розглянути хрестик навпроти прізвища Зеленського, повідомляє "ТСН".

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 21 квітня, в Україні проходить другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагаються два претенденти — шоумен Володимир Зеленський і чинний лідер Петро Порошенко.