У другому турі президентських виборів в Україні переміг шоумен Володимир Зеленський. Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18.00.

Як повідомляється, за Зеленського віддали свої голоси 73.2% опитаних українців, у той час як за Петра Порошенка проголосувало 25.3%.

Тим часом журналіст Юрій Романенко повідомив, чим буде займатися Петро Порошенко після того, як покине свій пост глави держави. За його словами, Порошенко буде просувати свою партію у парламент. Про це передає телеграм-канал Romanenko Dreams & Nightmare Show.

"Порошенко почав парламентську кампанію і першим кроком буде мовний закон, який він буде тягнути у наступний четвер. Робить ставку на максимальний розкол. Думаю, що Народному фронту і здоровій частині БПП треба буде серйозно подумати, чи варто підтримувати з таким фіаско провалився курс", - пише журналіст.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата у президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України. Так за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%.

Як передає кореспондент Знай.ua у штабі повним ходом відзначають ці великі цифри у рейтингах. Так, Володимир Зеленський з дружиною вийшов до своєї команди, зробив з ними селфі, подякував усім, в тому числі і СБУ, "що тримала в тонусі".

Нагадаємо, політолог Сергій Гайдай розповів, що думає про кандидатів у президенти Володимира Зеленском і Петра Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв, у виборчому штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков не оприлюднив імена кандидатів.

Також Знай.uа писав, у штаб Зеленськго підтягуються друзі. Актор студії "Квартал 95" сказав, що Зеленський могутніший за Порошенка. Багато новачків, що будуть міняти концепцію і підходи, так як до цього на одного фронтмена писали.