Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі після оголошення результатів екзит-полів за підсумками другого туру президетских виборів подав клопотання про зняття з нього заборони на в'їзд в Україну. Як відомо, у другому турі впевнено лідирує Володимир Зеленський, за якого віддали свої голоси 73% виборців.
Про своє рішення Саакашвілі заявив у ефірі телеканалу "Наш".

"У мене є квиток, я вже звернувся через юриста до голови СБУ та голови прикордонних військ зняти заборону, яку президент Петро Порошенко незаконно ввів проти мене, щоб я зміг прилетіти і захистити себе в суді", - поділився Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

За його словами, він хоче бути частиною "великого перетворення" як і звичайний громадянин України.

Крім того, Саакашвілі зазначив, що українці проголосували не так проти Порошенка, як проти старої системи влади. Лідерство Володимира Зеленського він назвав "електоральною революцією".

[embed]https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/330258154302001/?__xts__

Раніше повідомлялося, що шоумен і політик Володимир Зеленський, який з розгромними 73,2% переміг у другому турі президентських виборів в Україні відповів на пропозицію кандидата і поки що чинного президента Петра Порошенка допомогти ввести нового перзидента у "курс усіх справ до найменших деталях". Так, Зеленський у своєму штабі заявив, що готовий прийняти допомогу від Порошенка.

"Якщо допомога від Порошенка буде потрібна - ми її приймемо. Я готовий її прийняти", - заявив Володимир Зеленський, передає кореспондент Знай.uа.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, експерти спрогнозували курс валют після перемоги Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський встановив світовий рекорд.

Також Знай.uа писав, кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах у президенти України.