Шоумена і політика Володимира Зеленського починають вітати з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери країн. Так, УП повідомляє, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Також повідомляється, що посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами ексит-полів, переміг у другому турі виборів.

Також у штабі Зеленського з'явився посол Естонії в Україні Герт Антсу. Пізніше там з'явилася депутат Європарламенту Ребекка Хармс.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також відомо, що президент Польщі Анджей Дуда першим з глав країн Європи привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі на виборах президента України. Відповідні заяви опублікувала канцелярія Дуди і посольство Польщі в Україні.

"Президент Анджей Дуда привітав обраного президента України Володимира Зеленського по телефону і запросив його до Польщі", - зазначили в канцелярії польського президента в Twitter.

Також повідомляється, що в посольстві США в Україні привітали кандидата в президенти Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

"Вітаємо новообраного президента Володимира Зеленського і дякуємо всім, хто сприяв мирним виборам президента України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, результати екзитполів серед виборців, що проголосували у другому турі виборів президента України, показали, що громадяни країни проголосували за зміни. Про це заявили в МЗС Росії, передають РИА Новости.

"Тепер черга нового керівництва зрозуміти і реалізувати надії виборців у внутрішній і зовнішній політиці країни", — зазначають дипломати.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.