На своїй сторінці в Facebook педіатр Євген Комаровський заявив, що не збирається займати посаду міністра охорони здоров'я.

Знаменитий лікар зазначив, що він і надалі планує займатися тим, чим займався до цього.

"Бути міністром не планую. Планую давати поради, відповідати на питання в рамках моєї компетенції", — написав він.

Крім цього, Комаровський зазначив, що дружить із Зеленським десять років, тому, коли кандидат звернувся до нього за допомогою, він не зміг йому відмовити.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський, з яким у нас 10 років добрих дружніх відносин, попросив мене бути його радником в області медицини. Я погодився. У зв'язку з цим на багатьох моїх ресурсах і в особистій пошті чергова атака ботів і потік образ. Будь ласка, потерпіть. Не реагуйте. Не годуйте тролів вашими емоціями. Наша команда сподівається на те, що після виборів їм (тролів) уріжуть матеріальну допомогу, і вони затихнуть самі по собі", - написав знаменитий педіатр на своїй особистій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, шоумена і політика Володимира Зеленського починають вітати з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери країн. Так, УП повідомляє, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Також повідомляється, що посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами ексит-полів, переміг у другому турі виборів.

Також у штабі Зеленського з'явився посол Естонії в Україні Герт Антсу. Пізніше там з'явилася депутат Європарламенту Ребекка Хармс.

Також відомо, що президент Польщі Анджей Дуда першим з глав країн Європи привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі на виборах президента України. Відповідні заяви опублікувала канцелярія Дуди і посольство Польщі в Україні.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.