Лідер партії "Громадянська позиція" і колишній кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що більшість українців проголосувала проти чинної влади. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вибори завершилися - час єднати країну. Рахунок баскетбольний, нищівний. По суті, конституційна більшість виборців, які прийшли на дільниці, сказали тверде "ні" чинній владі - її брехні, корупції і мародерству", - пише Анатолій.

За словами Гриценка, всі громадяни, які прийшли на виборчі дільниці, по суті, хочуть одного.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Усі громадяни - прихильники Зеленського, Порошенка, чи жодного з них - хочуть одного й того ж: жити в мирі й безпеці, добробуті й справедливості. Хочуть щоб країна впевнено рухалася вперед - до європейських стандартів життя, захисту прав, свобод і власності людини", - написав політик.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гриценко пише, що саме навколо цих факторів президент зможе об'єднати країну.

"Не гаючи часу. Кредит довіри дуже високий, але й дуже обмежений у часі", - сказав він.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Варто відзначити, що за даними Національному екзит-полу, шоумен Володимир Зеленський отримав впевнену перемогу у другому турі виборів президента України. Так, Зеленський отримав максимальну підтримку виборців за всю історію нашої країни - 73%. При цьому діючий гарант зумів отримати тільки 25,5% голосів.

Вибори завершилися - час єднати країну. Рахунок баскетбольний, нищівний. По суті, конституційна більшість виборців, які...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Zondag 21 april 2019

Нагадаємо, українцям відкрили очі на "брудну сторону" виборів, які в останні дні перетворилися на справжню війну між опонентами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український журналіст Дмитро Гордон висунув своє припущення, хто може зайняти посаду голови Міністерства оборони України у разі перемоги лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського.

Також Знай.uа писав, у Росії Слідчий комітет направив клопотання до суду з проханням заочно заарештувати колишнього міністра оборони України Анатолія Гриценка.