21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Так, за результатами Національного екзит-полу, наступним гарантом стане Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. При цьому Петро Порошенко отримав всього 25,3% підтримки.

У штабі Зеленського вже щосили святкують перемогу. Сам шоумен дуже бурхливо відреагував на опубліковані дані і ледве стримав емоції.

Так, на радісній хвилі, Володимир Зеленський палко поцілував дружину Олену. Журналістам вдалося зловити фото закоханої пари - радість Олени Зеленської можна зрозуміти, адже тепер вона стане Першою леді.

Крім того, Володимир Зеленський звернувся до українців, прокоментувавши дані виборчого штабу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я хочу подякувати моїх батьків, моїй дружині. Якби вона почула раніше все те, що говорили про мене, мабуть, вона б не вийшла за мене. Спасибі всій нашій команді. Окрема подяка Оксані і пані Любі, які прибирали за тими, кого я назвав вище. Дякую правоохоронцям за чесну службу, СБУ за те, що тримали мене в тонусі. Військовим за те, що бороните Україну", — сказав Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко привітав Зеленського з перемогою на виборах президента і заявив, що "не буде здаватися" і не буде йти з політики.

Його прес-конференцію вже прокоментували журналісти і політологи. Так, політолог Юрій Романенко сказав: "Порошенко добре виступає у своєму штабі. Визнав поразку. Хороший спіч".

Нагадаємо, дружина кандидата в президенти України Олена Зеленська написала повідомлення на своїй сторінці в Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.

Раніше Знай.uа повідомляв, у штабі Зеленського вже святкують. Володимир Зеленський на радощах запропонував Квартал перейменувати на "Квартал 73" - натякаючи на відсотки голосування.

Також Знай.uа писав, відомий журналіст розповів, що Петро Порошенко не піде з політики.