Ситуацію в Україні щодо корупційних схем прокоментував Іван Апаршин, експерт з питань національної безпеки і оборони в команді лідера президентської гонки Володимира Зеленського. Він зазначив, що люди скоро все одно дізнаються всю правду. Про це він написав у своєму блозі на Obozrevatel.

Апаршин переконаний, що всі, хто був причетний до корупційних схем в "оборонці" і винен у здачі Криму, а також найкривавіших епізодів війни на сході України будуть сидіти у в'язниці.

Іван Апаршин

"Можу абсолютно точно запевнити: всі, хто якимось чином причетний до численних напівкримінальних схем по паливно-мастильним матеріалам, порушень у системі забезпечення ЗСУ – не уникнуть відповідальності. Документи за всім цим посадовим особам будуть передані в прокуратуру для прийняття рішення. Очевидно: посадки будуть", - зазначає він.

Крім того, експерт з питань національної безпеки і оборони Зеленського переконаний, що українці повинні знати правду про те, що сталося в Дебальцеве і Іловайські.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Правда про Іловайські, про Дебальцеве, про початок війни в 2014 році, про захоплення Криму – буде оприлюднена. І максимально доведена до логічного завершення. Вже найближчим часом люди дізнаються правду. Ніхто не збирається нічого ні від кого ховати. І посадові особи, які брали (або не брали взагалі) рішення – будуть притягнуті до відповідальності", - зазначив Апаршин.

Нагадаємо, Зеленський висловився про відносини з Росією.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів про своє ставлення до мовного питання.

Знай. ua писав, що Зеленський шокував українців відразу після перемоги.