Поки Володимир Зеленський святкує перемогу, Порошенко будує плани на те, як жити далі. Не так давно він заявив, що ще повернеться на Банкову після наступних президентських виборів. Але українці не могли залишити просто так в спокої Петра Олексійовича, тому придумали йому заняття як мінімум на наступні 5 років. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Петр Алексеевич уже в поиске новой Работы)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 22 april 2019

"Петро Олексійович вже в пошуку нової роботи" - лаконічно підписав фото Шнайдер. Фото було зроблено в ході того, як поки ще чинний гарант дякував своїм прихильникам, які зібралися під Адміністрацією Президента. Він ненадовго покинув балкон, а після - повернувся з камерою і почав знімати учасників мітингу. Відео пізніше він опублікував у своєму Twitter.

Варто відзначити, що на публікацію Шнайдера моментально відгукнулися українці:
"На кладовищі більш доречно", "У в'язниці нехай шукає", "Нари, це його місце,на найближчий 25-річний період!", "Ні в якому разі: захалтурить, обдурить, обрахує".

Але не тільки Шнайдер вирішив поділитися веселим фото з Порошенком. Не встояв і Олексій Якубін від "рекламної акції" можливого майбутнього бізнесу Порошенка:

Дякую - простите

Geplaatst door Алексей Якубин op Maandag 22 april 2019

"Дякую, вибачте" - підписав знімок Якубін.

І тут в коментарях українці повправлялись в дотепності:
"Повернеться на канал", "Знову щось прихопив, що погано лежить"

А найбільш креативні навіть пропонують макети рекламних банерів.

Нагадаємо, Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах президента України та заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики"