Під час другого туру виборів 21 квітня українські воїни на Донбасі голосували на спецділянках.

Після підрахунку голосів, Зеленський з мінімальним перевагою виграв у Порошенка.

Лише на Донбасі голосували понад 35 000 українських захисників. 17,7 тисяч проголосували за Зеленського, 17,4 тисячі – за Порошенка.

Слуга народу набрав трохи більше 50% голосів, а Порошенко – 49,6%.

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В Донецькій області Зеленський отримав голоси 13,4 тисяч військових. Він виграв у таких містах, як Бахмут, Слов'янськ, Джуровка, Покровське, Маріуполь і Волноваха.

Порошенко отримав 13,1 тисячі голосів в Донецькій області, і обійшов свого конкурента на спецдільницях в Ясинуватському районі, Краматорську, Торецьку і Мар'їнці.

У Луганській області за Порошенка віддали голос 4324 бійця, а за Зеленського на 16 менше – 4 тисячі 308 українських воїнів.

Глава держави переміг у Станиці Луганській, Рубіжному, Лисичанську і Щастя, а його конкурент в Сватово та Сєвєродонецьку.

Варто нагадати, що Як відомо, 21 квітня відбувся другий тур виборів президента України. За даними Національного екзит-полу впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. Центральна виборча комісія станом на 11.00 понеділка, 22 квітня, підрахувала 96,65% протоколів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За даними ЦВК, у другому турі президентських виборів проголосували 17 мільйонів 883 тисячі осіб. Станом на 11:00 22 квітня 73,14% виборців віддали свої голоси за Володимира Зеленського та 24,53% - за Петра Порошенка.

Лідер "Студії Квартал 95" отримав більшість голосів у всіх областях, крім Львівської. Там чинного президента підтримали 62,82% виборців.

Нагадаємо, Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський підкорив Польщу

Також Знай.ua" писав про те, що Астролог терміново попередив Зеленського