Чинний президент України Петро Порошенко після того, як програв президентську гонку, планує провести ввечері у вівторок, 23 квітня, зустріч з парламентською фракцією БПП, про що стало відомо з повідомлення РБК-Украина.

Як повідомили джерела видання, зустріч Порошенка з депутатами фракції БПП планується на 18:30 в партійному офісі на вулиці Лаврській в Києві. Які-небудь подробиці зустрічі на даний момент невідомі.

Петро Порошенко

Варто відзначити, що народний депутат від БПП Іван Винник в коментарі РБК-Україна розповів, що на зустрічі з Порошенком можуть узгодити подальші дії фракції. Винник підкреслив: "Я не знаю, які питання будуть обговорюватися. Я очікую почути, як чинний президент збирається надалі боротися за політичну кар'єру своєї політичної сили. Ми почули, що він збирається захищати народ України. Я хотів би, щоб до цих слів було сформульовано і деталізоване наповнення, що робитиме Петро Олексійович і що, на його думку, повинна робити його фракція".

Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що користувач Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчя" політик повинен покинути свою посаду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поки Володимир Зеленський святкує перемогу на президентських виборах, чинний гарант Порошенко будує плани на своє подальше майбутнє. Не так давно він заявив, що ще повернеться на Банкову після наступних президентських виборів. Однак українці не могли залишити просто так в спокої Петра Олексійовича, тому придумали йому заняття, як мінімум на наступні 5 років. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Дмитро Гап прокоментував порівняння чинного президента Петра Порошенка з одіозним прем'єр-міністром Великобританії Уїнстоном Черчіллем, який очолював країну в 40-их роках минулого століття в розпал Другої світової війни.