ПРО ТАЄМНУ ПАРЛАМЕНТСЬКУ КОАЛІЦІЮ або де список Луценка - Бурбака?!

Тут Парубій розумно розповів про успішну і працюючу коаліцію у парламенті.

Нагадаю, що він написав Окружному адміністративному суду м. Києва після мого позову щодо виконання його ж ОБІЦЯНКИ про оприлюднення складу коаліції.

Цитую лист Голови ВР від 24 березня 2017року:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Списки народних депутатів України, які створили Коаліцію фракцій "Європейська Україна"..НЕ ПЕРЕДАВАЛИСЬ мені Радою Коаліції.."

Популярно кажучи він повірив на слово Юрію Луценку і Максиму Бурбаку, які оголосили що список депутатів коаліції є, а потім ці списки надійно СХОВАЛИ й ЗАБУЛИ ДЕ!

А може допитати ВОЖДІВ КОАЛІЦІЇ й таки ЗНАЙТИ СПИСОК таємної коаліції, яка керувала Україною разом з Порошенком і Гройсманом 3 РОКИ!

Нагадаємо, що тих, хто передав журналістам інформацію про зловживання в оборонній сфері України, розшукують за допомогою поліграфа, про що повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Прокурор розповів про те, що перевірка проводиться із застосуванням детектора брехні. Він додав, що в генпрокуратуру доступ був лише у військових прокурорів і уточнив, що тих документів, які показали у розслідуванні, не було навіть у нього на столі. Луценко уточнив, що листування з телефону Жукова дістали технікою МВС.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Луценко повідомив, що службову перевірку проводить Генінспекція, при цьому вони запрошують для проходження поліграфа всіх, кого вважають за потрібне. Ці слова прозвучали на питання про те, чи правда, що головного військового прокурора Матіоса також змусили проходити поліграф.