Політолог Юрій Романенко дав оцінку подіям в Україні, які відбуваються після виборів президента, які фінішували поразкою чинного гаранта Петра Порошенка та тріумфом шоумена Володимира Зеленського.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Романенко дав оцінку діям Петра Порошенка, який, на думку експерта усіма силами намагається втримати владу.

Відповідною публікацією політолог поділився у своєму Telegram-каналі.

"До речі, Дмитро Скрябін правильно зауважив щодо того, як Порошенко з допомогою хунвейбінів намагається залишитися при владі. Цитую: "З 1917-го нічого не змінилося, стара випробувана тактика. Тоді на виборах в Установчі збори перемогли есери - 40,4% голосів виборців, 347 депутатів. На другому місці більшовики - 24%, 180 депутатів. На третьому місці есери України - 7,7%, 81 депутат. На четвертому місці кадети - 4,7%, 15 депутатів. Що роблять більшовики? Оголошують себе справжніми захисниками трудового народу, а інших - ворогами Радянської влади", - процитував Романенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приклади з історії більш ніж промовисті, адже така "перемога" більшовиків завершилася 70-річним ярдом на шиї України, терором, геноцидом та смертями мільйонів наших співвітчизників.

Нагадаємо, поки Володимир Зеленський святкує свою перемогу на президентських виборах в Україні, а жителі країни радіють разом з ним в передчутті нових звершень, Петро Олексійович будує плани на майбутнє, на далеке майбутнє.

Петро Порошенко

Інформація про наміри Петра Порошенка з'явилася на сторінках команди Володимира Зеленського в соціальній мережі Instagram. Гарант не тільки анонсував свої подальші плани, але і заговорив російською мовою, з якої в ефірі одного з каналів був готовий написати диктант.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер Соціалістичної партії України Ілля Ківа звернувся в суд про визнання незаконною приватизацію Кондитерської фабрики ім. Карла Маркса (корпорація Roshen) українським президентом Петром Порошенком.

Також Знай.ua писав про те, що Андрій Сенченко лідер Всеукраїнського правозахисного руху "Сила права" подав заяву в СБУ про наявність у діях колишнього президента України Петра Порошенка ознак державної зради за трагедію в Іловайські.