Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс розповів про подарунок президенту Володимиру Зеленському.

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Лінкявічюс в ефірі телепрограми розповів, що після зустрічі із Зеленським подарував йому перескоп.

сьогодні подарував перескоп Володимирові Зеленському. Такий перескоп, який допомагає зберегти життя. Це один такий приклад", - додав міністр.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того він відзначив, що Литва повністю підтримує прагнення українців до свободи

"Я хочу сказати, що ми дійсно дуже поважаємо вас, ми поважаємо вас за боротьбу за свободу. І особливо я відчуваю дух Майдану", - зазначив міністр.

Нагадаємо, спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського і претендент на посаду керівника АП Дмитро Разумков заявив, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії.

"Ми готові до багатьох форматів обговорень", – сказав він.

Як повідомляв "Знай.ua", у штабі Володимира Зеленського відреагували на закон, який може обмежити права президента. Представник Зеленського заявив, що це "спроба вдарити під дих".

"У нього забирають кандидатуру міністра закордонних справ, кандидатуру міністра оборони, генерального прокурора, подачу глав ОДА і багато інших речей, які фактично закріплені різними законодавчими актами, в тому числі Конституцією. Цей закон лежав давно, єдине, я не знаю, який там був текст, але сьогодні це спроба вдарити під дих не тільки Зеленському, але і 73% громадян, які підтримали його кандидатуру у другому турі", - зазначив він.

Також "Знай.ua" писав, що 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка. Спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко