Минулий пленарний тиждень був багатий на події. Як вже писав Знай.ua, 25 квітня був проголосований законопроект про тотальну українізацію, також депутати вирішили заборонити українцям використовувати сонячні батареї.

Як ми бачимо, наші народні обранці працювали саме «на благо» народу. Також, звичайно, не забуваючи з'являтися на своїх робочих місцях у дорогих брендових речах, про що ми також нерідко повідомляли.

Чоловічий розмір

Якщо українські депутатки приходять до парламенту з сумочками вартістю від 3 тис. гривень до 65 тис. доларів (з такою сумкою була помічена член «Батьківщини» Олександра Кужель - авт.), То чоловіки до подібних аксесуарів більш байдужі. Як показує практика, вони більше витрачаються на автомобілі або годинники.

Наприклад, на цьому тижні член БПП Володимир Ар'єв з'явився в Раді з чорною сумкою «Disel».

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зараз всі прихильники Порошенка намагаються триматися разом

І, якщо його жінки-колеги хвалилися сумочками за десятки тисяч, то його сумку можна знайти в інтернеті за 3390 гривень.

Охорона від народу

Також на цьому тижні кореспондент Знай.ua побачив частину «гардероба» і спікера ВР Андрія Парубія. Під час свого виходу до народу, коли він ділився радістю від прийняття закону про українську мову зі своїми прихильниками, поруч з ним завжди знаходився охоронець з дивним дипломатом.

Охорона спікера знає свою справу на відмінно

Як нам вдалося дізнатися, подібний «багаж» називається «бронепапкой», яка випускається у вигляді кейса.

«Такі бронепапкі використовуються для охорони перших осіб держави, - розповів нам один з колишніх співробітників УДО. - У разі загрози вона за секунду розкривається і прикриває об'єкт. Може захистити від пістолетних та автоматних куль. У зворотне становище вона також швидко збирається».

Ось так це працює

Де українська держохорона закуповує подібні «папки», нам не вдалося дізнатися. Але, якщо покопатися в інтернеті, то можна знайти подібні «аксесуари» вартістю від 30 тис. гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, закон про мову може бути прийнятий ще до кінця поточного тижня.

Також Знай.ua писав про те, що згідно з даними Національного екзит-полу кандидат Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу у другому турі виборів президента України.