Росія скасувала спеціальні економічні санкції проти чотирьох українців.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав відповідну постанову. Проте найбільше стало цікаво, з кого ж зняли економічні санкції.

Відзначається, що серед чотирьох українців є колишній міський голова Києва Леонід Черновецький та його син Степан. Крім того, судячи з документа, санкції знімають з Володимира Локотка, колишнього гендиректора "Нового каналу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Леонід Черновецький

Відомо, що економічні обмеження, які діяли до цього моменту передбачали блокування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії.

Варто нагадати, що у четвер, 18 квітня, стало відомо про те, що міністр закордонних справ і торгівлі Петер Сійярто прийняв у середу у Будапешті голову ради директорів "Газпрома" і колишнього прем'єр-міністра Росії Віктора Зубкова. Також він додав, що "переговори про це добре просуваються, і відповідно, скоро вийде підписати угоду, яка забезпечить постачання газу в Угорщину".

Нагадаємо, ще дві держави відмовилися від товарів, вироблених в анексованому Криму, щоб не "годувати" Путіна. Таку підтримку Україні надали Білорусь і Казахстан. Глава Торгово-промислової палати агресивної Росії Сергій Катирін напередодні Ялитнского міжнародного економічного форуму поскаржився, що товари, вироблені в Криму, важко вивести на ринок.

Як повідомляв "Знай.ua", у середу, 17 квітня, стало відомо, що арбітраж Постійної палати третейського суду в Гаазі з 10 по 15 червня проведе слухання з приводу попередніх заперечень Росії у справі за позовом України про порушення права прибережної держави відповідно до Конвенції ООН по морському праву 1982 року.

Також "Знай.ua" писав, що спікер виборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що єдиним можливим варіантом вирішення конфлікту на Донбасі є спільні дії України та міжнародних партнерів.

Зеленський - це український Макрон: якими будуть перші кроки нового президента України - Андрусів