В команді переможця виборів президента України Володимира Зеленського підтвердили відбулася зустріч з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Інформацію, яка раніше з'явилася в ЗМІ, в п'ятницю, 26 квітня, в ефірі "112-Україна" прокоментував речник штабу Зеленського Дмитро Разумков. Зазначимо, що журналісти говорили, що Гройсман і лідер виборчих перегонів поспілкувалися 24 квітня в офісі "95 кварталу".

"Насправді, така зустріч дійсно, за інформацією, яка у мене є, відбулася. Вона відбулася, по-моєму, позавчора", – сказав Разумков.

Він підкреслив, що Зеленський і Гройсман не обговорювали робочі моменти або державну політику.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

"Це була ознайомча зустріч глави уряду і фактично вже обраного президента України, який вступить у свої конституційні повноваження після інавгурації", – розповів Разумков.

Він сказав, що не готовий відповісти на питання, чи були політики раніше знайомі.

"Можливо, десь перетиналися, але якихось більш тісних взаємин не було", – зазначив спікер штабу.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, про що говорили переможець виборів і прем'єр-міністр, однак джерело передав слова Гройсмана про Зеленском: "Він абсолютно нормальна людина".

Зазначимо, ми писали, що у четвер, 24 квітня, спливла інформація про те, що новообраний президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провели нефомальную зустріч.

Нагадаємо, новооизбранный президент України Володимир Зеленський відлетів на вихідні в Туреччину.

Про це йдеться у повідомленні на його Facebook-сторінці. Зеленський підкреслив, що домовлявся і діє "відкрито".

"Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", - пише Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення. Про це повідомляє прес-служба новообраного президента.

Знай.uа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.