На кількох бічних вулицях, що відходять від головної площі бельгійського Антверпена, Гроте Маркт, майже всі будинки побудовані завдяки плану Маршалла.

Саме він допоміг відродження Європи після Другої світової війни.

Союзу потрібно було післявоєнне відновлення не менше, ніж Європі. Кінець війни дав шанс почати все спочатку.

Саме Сталін винен у тому жахливому становищі, в якому опинилися жителі союзу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього, Сталін є винуватцем катастрофічного відставання країн, що входять у СРСР від решти західного світу. Східна Європа згодом змогла скоротити повоєнний відставання, але зараз Путін продовжує справу Сталіна, щоб такий шанс у пострадянських країн не з'явився. Адже чим бідніший народ, тим він покорнее.

Сталін

Росія, у свою чергу, по-своєму скорочує відставання. Наздоганяти інших не вимагається – потрібно лише не дати піднятися іншим.

Незважаючи на це, Захід допомагає Росії. Він оздоровлює її. Інвестиції, проекти тощо, але Росії потрібна демократизація і відстати від своїх сусідів. Повернути окуповані території Україні, Грузії, прибрати військових з Придністров'я.

Але Путін так не надійде, оскільки це призведе до того, що з'явиться середній клас. Саме ці люди могли б самі розпоряджатися власною долею.

Два плани

Сучасній Україні потрібен власний план Маршалла. Кілька різних груп її європейських друзів вже не один рік працюють над створенням і втіленням подібних стратегій. Радує, що весь цивілізований світ вітає Володимира Зеленського з президентством, запевняючи, що Україна отримає підтримку.

Варто нагадати, що Українська захисниця Юлія Толопа розповіла про марні спроби виїхати в США.

Жінка каже, що намагалася отримати американську візу для обстеження здоров'я, але їй відмовили, причому двічі.

Нагадаємо, Українці жорстко звернулися до Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони

Також Знай.ua" писав про те, що Україна звернулася до Радбезу ООН через скандальний указ Путіна