Президент країни-агресора Володимир Путін часто стає об'єктом насмішок з боку користувачів мережі, через свої заяви, вчинки, а також цікаві деталі в зовнішності і поведінці.

У мережі продовжують висміювати його зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином, при цьому на цей раз користувачі мережі обговорюють спільне фото двох лідерів, на якому Путін в досить дивній позі.

Путін і Кім Чен Ин

Політтехнолог Олексій Голобуцький прокоментував знімок: "На честь сьогоднішнього візиту Кім Чен Ина у Путіна заклинило не праву, а ліву підпору!". Анатолій Лесик висловив припущення: "Вона сама по собі рухається. Він вже не контролює себе, йде в рознос". Лариса Новак підмітила: "Вигляд придуркуватий, звичайно".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коментарі

Варто нагадати, що зустріч Кім Чен Ина і Володимира Путіна жорстко висміяли в мережі, що є заслугою популярного карикатуриста Андрія Петренка, який присвятив зустрічі лідерів двох країн шедевральний малюнок. Карикатурист намалював корейського і російського президентів, які тримають в руках келихи у вигляді ядерних боєголовок. Автор натякає, що лідери цих країн ведуть агресивну політику. Підпис рисунка говорить: "Зустріч на нижчому рівні".

Карикатура

Зазначається, що Володимир Путін і Кім Чен Ин, під час своєї недавньої зустрічі, дійсно випили по келиху вина. Це викликало бурхливе обговорення у соцмережах.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": скандально відомий російський пропагандист Володимир Соловйов призвав не визнавати результати виборів президента України, на яких перемогу здобув Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Путін прокоментував результати президентських виборів у нашій країні. З приводу поразки чинного президента Петра Порошенка він зазначив: "Що тут оцінювати? Це повний, абсолютний провал політики Порошенка".