Новообраний президент України Володимир Зеленський готовий вести переговори в Нормандському форматі.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Зеленського, погрози, санкції і різного виду тиски з боку Росії не приведуть до припинення вогню на Донбасі.

Зеленський заявив, що готовий до переговорів і запропонував взаємний обмін полонених у форматі "всіх на всіх" без винятку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Майбутній президент України також підкреслив, що готовий обговорювати з Росією умови співіснування, але і зазначив, що нормалізація відносин між країнами буде тільки після повної деокупації Донбасу і Криму.

"Сподіваюся, що в Росії все ж більше прагнуть говорити, ніж стріляти". Володимир Зеленський

Нагадаємо, що переможець виборів президента України Володимир Зеленський відреагував на роздачу Росією паспортів на Донбасі.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook. Політик порадив російським властям не витрачати даремно час, "намагаючись спокусити громадян України паспортами РФ".

Він також зазначив, що готовий до переговорів з Росією, однак виключно за умови обміну у форматі "всіх на всіх".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше портал писав, що колишній народний депутат України Спиридон Кілінкаров, який на даний момент знаходиться в РФ, закликав Зеленського стратити націоналістів.

Скандальну заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1". Крім того, зрадник Батьківщини зажадав від нового президента вивести війська з Донбасу.

"Зеленський обраний новим президентом. Він має право приймати рішення як президент країни. Але для того, щоб це робити, у Зеленського повинна бути політична воля. Перше — зупинити війну і відвести війська. Коли говорять, що в разі відводу військ ці території будуть захоплюватися, я гарантую, що якщо буде прийнято офіційне рішення на рівні Києва, публічно буде відкрито відведення військ — нехай тільки хтось спробує займати якісь території. Це буде сфера їх відповідальності за все це!".

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода, Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.