Одіозний народний депутат від фракції "БПП" Олег Барна порадив українцям, які проголосували проти Петра Порошенка "поїсти лайно".

Про це емоційне звернення стало відомо завдяки повідомленням депутата в соцмережі Facebook.

Олег Барна
Олег Барна

Олег Барна обізвав виборців Володимира Зеленського "нікчемами" і порекомендував їм "наїстися гівна".

Також нардеп від БПП звинуватив своїх односельців з Тернопільської області, які проголосували за Зеленського.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Олег Барна
Олег Барна

"Вони люди, а не нація. Вони і мене в 2010 році на перевиборах зрадили, а через рік просили вибачення", – написав Барна.

Варто нагадати, що українцям відкрили очі на "брудну сторону" виборів, які в останні дні перетворилися на справжню війну між опонентами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Про це повідомляє the Бабель і публікує дані розслідування з приводу замовних матеріалів та їх вартості.

У повідомленні говориться, що в середині березня 2019 року Facebook розкрив дані про тих, хто платить за політичну рекламу в соцмережі. Журналіст theБабеля Євген Спірін перевірив політичні пабліки, які частіше за інших пропонував Facebook в найактивніший період передвиборної кампанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін осоромився в черговий раз. Причиною стала публікація і привітання примадонни російської естради з днем народження.

Інцидент стався через зустрічі глави РФ з російською співачкою Аллою Пугачовою з нагоди її 70-річчя. Відповідну публікацію з поздоровленням від президента опублікував кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов в Twitter.

Нагадаємо, Меркель переплутала Порошенка: була з одним, звернулася до іншого.

Як повідомляв Знай.uа Путін зганьбився перед жінкою своєю ракетою: "У нього переклинило намертво".

Також Знай.uа писав, "Їх в пеклі чекають, а вони по церквах гуляють": в мережі висміяли безглузду помилку Путіна, фото.