Дружина нового українського президента Володимира Зеленського Олена зізналася, чому їх сім'ї в 2014 році довелося скористатися послугами охоронців. Сталося це після жарту "Кварталу 95" над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

"Ми досі не знаємо, чи була загроза реальною, чи наші правоохоронні органи намагалися налякати нас історіями про те, що чеченські злочинці приїжджають в Київ, щоб переслідувати нас". Олена Зеленська

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Перша леді підкреслила, що згодом зняла свою охорону, залишивши охоронців для своїх дітей, які, за її словами, стали справжніми членами сім'ї.

Відзначимо, що в 2014 році в ході одного з концертів "Студія Квартал-95" продемонструвала ролик, на якому плаче Рамзан Кадиров. Зеленський прокоментував ці сльози, як "жаль про знесення пам'ятника Леніну у Харкові". Кадиров розцінив це як насмішку над його святинями народу. Згодом Зеленський був змушений вибачитися за свій жарт.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський на даний момент вкрай рідко публікує фотографії своєї дружини Олени. Він стверджує, що перша леді дуже скромна, не любить публічність. Однак, журналістам все ж вдалося знайти архівні кадри з Оленою Зеленської.

У Instagram-профілі шоумена вони знайшли фото з Оленою, зроблене під час літньої відпустки. На ньому майбутня перша леді варто в купальнику на четвереньках з дружиною актора студії "Квартал 95" Олександра Пікалова.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

"Сьогодні у нашої Іри Пікаловоъ день народження!!! Привітаємо її! Ось вони… чотириногі подружки)" підписав фото майбутній гарант.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.

Також Знай.uа писав, Національне антикорупційне бюро України почало офіційне розслідування відносно компанії "Кіноквартал", яка належить обраному президентові Володимиру Зеленському.