Команда Зеленського звинуватили чинного президента України Петра Порошенка у співпраці з Росією. Так в команді вважають, що український президент веде з росіянами не тільки загальний бізнес. Але ще й налагодив співпрацю у військовій та економічній сфері. Також чинний президент нібито домовився з Росією з питання дискредитації новообраного президента Володимира Зеленського.

В команді Зеленського заявили, що співпраця чинного президента з російською пропагандистською машиною ознаменується взаємодією «ольгинських тролів» і «порохоботів». В результаті такого співробітництва повинна з'явитися інформація з даними, що порочать Зеленського. Також така взаємодія повинна підносити Петра Порошенка.

Також команда Зеленського заявила, що коло наближених до Порошенко людей повинен взаємодіяти з російськими ЗМІ. Метою є очорнити новообраного президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У довершенні всього команда Зеленського заявила, що депутат від БПП і представник України у ПАРЄ Володимир Ар'єв заявив, що нібито Зеленський під час відпочинку смажив шашлики з представником німецького парламенту. Однак потім інформацію спростували, але фейк розійшовся в ЗМІ і спростування залишилося непоміченим.

Нагадаємо, у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора. Кошовий пожартував, що теж не відмовився б від такої посади.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.Колишній шоумен подякував всіх своїх виборців за підтримку.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський ніколи не представляв інтереси скандального олігарха Ігоря Коломойського і ніколи не буде чиєюсь маріонеткою. Про це заявила дружина шоумена Олена Зеленська.