19 квітня на стадіоні НСК "Олімпійський" відбулися дебати між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським та Петро Порошенком, за якими спостерігала вся країна. Провести дебати на стадіоні запропонував сам Зеленський.

Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк в інтерв’ю УП.

Володимир Зеленський запропонував своїй команді провести дебати з Петром Порошенком на стадіоні ще в березні під час концертного туру студії "Квартал 95".

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

"Володимир казав: нам потрібно думати про формат, ми точно розуміли, що це не студія. В кінці березня "Квартал" поїхав Україною з концертами. І пам'ятаю, був концерт у "Дніпро-Арені", ми стояли за кулісами, спустився Володимир і каже: "Я зрозумів, де варто робити дебати - на стадіоні", - розповів Юрій Костюк.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також сценарист серіалу розповів, як у команди Зеленського виникла ідея записати відео-запрошення на дебати. За його словами, все було зроблено надзвичайно швидко.

"Ще перед першим туром у нас виникла ця історія. Рішення записати відео-запрошення на "Олімпійському" народжувалося вже у цій будівлі (у штабі Зеленського), в обід придумали – вже зранку записали", - зазначив Костюк.

Команда Володимира Зеленського думала, що "на 90% (Порошенко – ред.) відмовиться" проводити дебати не в студії суспільного. Також Костюк розповів, як Зеленський готувався до дебатів. Сценарист "Слуги народу" зазначив, що Володимир готувався до цього практично протягом всієї президентської кампанії.

"До дебатів Зеленський готувався зі своїм штабом. Можна сказати, що він готувався до них впродовж всієї кампанії, тут майже щодня відбувалися експертні наради з усіх можливих питань. І так чи інакше це також прокачка. Перед самими дебатами Володимир мав просто сісти, самостійно систематизувати інформацію і власне готуватися до запитань опонента", - підкреслив Костюк.

Нагадаємо, що дружина Зеленського Олена розповіла, коли він зустрінеться з Путіним: є одне "але".

Як повідомляв раніше "Знай.ua", новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також "Знай.ua" писав про те, що новообраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з настоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві.