Зараз, вже після двох турів голосування на виборах президента під час робочого візиту у Вінницьку область прем'єр Гройсман виглядав досить струнким. Кажуть, що політик скинув майже 20 кілограм.

Саме тому вінницькі бабусі навіть радили землякові "повернутися у Вінницю і наїстися, бо дуже схуд через ці вибори та нерви". Про це пишуть столичні журналісти.

Володимир Гройсман, після зіскоку, досить стрункий

А співробітникам ЗМІ все-таки вдалося запитати у прем'єра його секрет схуднення, який зараз обговорює вся Вінниця і Україна.

Як розповів сам Володимир Борисович, він "почав худнути після операції на спині в 2016 році". Тоді політик вирішив худнути за допомогою тренувань, стверджуючи, що ні на яких дієтах не сидів. - Взагалі ніяких дієт.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Насправді я думаю, що тут поєднання двох чинників — це сила і воля. Коли є сила волі взяти себе в руки і привести до нормальної форми. Був час, коли я набрав зайву вагу, це було пов'язано, у тому числі з хребтом, але це вже позаду, - пояснив глава Кабміну.

"Звичайно, це заняття спортом ... Але часу на зал і тренажери дуже мало! Тому результат дасть правильне харчування, щоб не доводилося сідати на дієти і потім зістрибувати з них.", - розповів Гройсман.

Але яким повинен бути спорт і правильне харчування, щоб скинути за півроку до 20 кілограмів? В Інтернеті вже є версія від дієтологів, які приписують прем'єру схуднення за допомогою інтервального голодування".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська теле - і радіоведуча, співачка і кіноакторка Анфіса Чехова останнім часом кардинально змінилася. Колись пухкенька апетитна дівчина зменшилася майже вдвічі. Але, як з'ясувалося, досягти таких розмірів їй вдалося вкрай складним шляхом. Чехова не жадібна, тому почала щосили ділитися секретами свого магічного перетворення. Поки всі знаменитості ганяються за новомодними методами схуднення, ведуча віддана старим дідівським способам.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла про тонкощі прийому води: скільки, коли і як.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення: "Це якийсь жах".

Також Знай.uа писав, Гаряча панацея: медики назвали найкорисніший чай.