Олігарх Ігор Коломойський заявив, що не збирається звертатися до майбутнього президента України Володимира Зеленського з будь-якими проханнями.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це він розповів в інтерв’ю “Bihus.info”, повідомляє Рoliteka.

“Прохання? Так я навіть звертатися до нього не буду, мені нічого від нього не треба. Коломойський самодостатня людина, йому нічого ні від кого не треба. Він ні до кого ніколи ні з якими проханнями не звертався”, – відповів він на питання, чи може Зеленський “послати на х*р Коломойського”, якщо той буде звертатися з надлишковими проханнями.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Я бізнесом займаюся з молодих нігтів і ніколи ні до кого … ми самі завжди пробивалися в цьому житті і влада нам ніколи не сприяла – головне, щоб не заважала”, – заявив Коломойський.

Олігарх вкотре підкреслив, що Зеленський не є його маріонеткою, назвавши ці звинувачення лише частиною передвиборчої кампанії.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов не має відношення до команди майбутнього глави держави Володимира Зеленського.

Таку заяву зробив олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю програмі Bihus.info. Відповідаючи на питання, чи має Портнов відношення до Зеленського, він сказав: "Немає ніякого. Як чорт від ладану".

При цьому олігарх розповів, що уже близько двадцяти років перебуває в хороших відносинах з Портновим, з яким він нещодавно зустрічався в Ізраїлі.

"Ми з ним спілкуємося, я ніколи не приховував. Я вважаю, що у нього взагалі, з точки зору закону, нема політичної відповідальності, він взагалі нічого не зробив. Його п'ять років ганяли за те, що він 800 гривень вкрав. Це смішно? З власної зарплати. За п'ять років людині нічого не знайшли. Тобто він був на роботі, він не збагачувався. Він служив режиму", - сказав Коломойський.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, актор Кварталу 95 і соратник Володимира Зеленського Євген Кошовий прокоментував дивну скаргу Ірини Геращенко щодо поїздки новообраного президента на відпочинок до Туреччини.

Також "Знай.uа" писав, у команді новообраного Президента України Володимира Зеленського розповіли про перші кроки нового гаранта після інавгурації.