Юрист Михайло Шнайдер поділився думками про те, чому ЦВК затягувала процедуру оголошення переможця виборів президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Причина такої неквапливості проста і банальна - не дати новому Президенту можливість розпустити парламент. Той самий парламент, який на даний момент налічує 423 народних депутати. Я особисто знайомий з дев'ятьма з них. І з цих дев'яти чесними і порядними є тільки двоє. З 423 народних обранців набереться від сили два десятки, адекватних і розумних людей. Ну а решта це абсолютно даремні персонажі. Яких окрім грошей і влади, більше нічого не цікавить. Цим хлопцям депутатський мандат потрібен лише для власного збагачення і недоторканності. Ось така реальність", - вважає юрист.

Центральная избирательная комиссия до последнего тянула Время, не оглашая результаты второго тура Выборов. А причина...

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 2 mei 2019

"Я сподіваюся, що у Володимира Олександровича все-таки вистачить політичної волі попрощатися з цим складом Верховної Ради. Адже вони це вже минуле, про яке нам час забувати...", - резюмував Шнайдер.

Нагадаємо, в рамках Конституції, розпуск Верховної Ради України після інавгурації кандидата можливий. Про це заявили в команді переможця другого туру президента, відомого українського гумориста Володимира Зеленського.

Верховна Рада
Верховна Рада

Інформація про це прийшла з вуст представника штабу Зеленського Дмитра Разумкова.

"В рамках чинної Конституції, якщо це буде дозволено, то теоретично так. Особливо після подій, які відбувалися в останні дні, пов'язані з намаганням урізати повноваження", - відповів він на питання, чи розпустить Зеленський парламент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський заявив, що за його президентства стосунки з бізнесменами будуть прозорими.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.