Президент РФ Володимир Путін вляпався у гучний скандал черговим спірним рішенням. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов, передає Politeka.

"Володимир Путін підписав закон про збільшення пенсії ветеранам Великої Вітчизняної війни в середньому на 9,5 тис. рублів", — йдеться у публікації.

Користувачі мережі обурилися таким цинічним указом. Вони відзначили, що ймовірно глава держави навмисно затягував з указом, адже більшість ветеранів Другої Світової війни вже померли.

"Атракціон небаченої щедрості. Так їх вже не залишилося ветеранів", "Цинічні тварюки!", "Тільки могила виправить х*йло!!!", "Який щедрий гном! Всі казкові звірі в захваті!", "Б*я, зарано підписав, через пару - трійку років саме те… Того дивишся зовсім вимруть і можна підписувати", "Це тим яким зараз має бути за 95 років? Або тим, що на парадах ряджені?", - коментують в мережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 3 травня, президент США Дональд Трамп вперше за довгий час провів телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним.

Зараз вже відомо, що президенти в першу чергу обговорили ситуацію в Україні. Під час розмови лідер Кремля заявив, що новий український президент має зробити реальні кроки щодо втілення в життя досягнутих Мінських угод.

Нагадаємо, Трамп у всіх за спиною поговорив з Путіним.

Як повідомляв Знай. ua, неймовірний скандал прогримів в українській школі.

Знай. ua писав, що Зеленський почав круту гру проти Путіна.