Кримська окупаційна влада виступила з досить нахабною заявою. Так званий віце-спікер кримського "парламенту" Юхим Фікс оголосив, що новообраний президент України Володимир Зеленський зможе користуватися квартирою в Лівадії тільки після того, як визнає, що Крим є "невід'ємною частиною Російської Федерації".

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Псевдочиновник вважає, що Зеленському варто визнати "очевидний факт", що Крим є "невід'ємною частиною Росії", і тоді він може відпочивати в Лівадії і "насолоджуватися кримською природою".

"Хай Зеленський приїжджає в російський Крим і користується квартирою, відпочиває в Лівадії, насолодиться нашою кримською природою. Лівадія – приголомшливе місце. Нехай відпочиває, побачить, як кримчани живуть", – сказав Фікс.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо Зеленський так ставить питання (не підтримує окупацію Криму), то він ніколи не скористається цією квартирою. Так вона і залишиться зависли у повітрі", – додав Фікс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін вляпався у гучний скандал черговим спірним рішенням. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін підписав закон про збільшення пенсії ветеранам Великої Вітчизняної війни в середньому на 9,5 тис. рублів", — йдеться у публікації.

Користувачі мережі обурилися таким цинічним указом. Вони зазначили, що ймовірно глава держави навмисно затягував з указом, адже більшість ветеранів Другої Світової війни вже померли.

Нагадаємо, скандальний глава Нацради з телерадіомовлення раптово подав у відставку: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа інститут керуючого, оновлені платіжки і пеня: як новий "комунальний" закон змінить життя українців.

Також Знай.uа писав, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.