Український політичний діяч, колишній народний депутат України, колишній заступник глави фракції Партії регіонів, який перейшов на бік бойовиків ДНР і ЛНР Олег Царьов одіозно зізнався у підпалі Будинку профсоюзів в Одесі. Відповідне відео опублікували в спільноті "Львівський метрополітен" в соціальній мережі Twitter.

На відео Царьов каже бурхливо жестикулюючи:
"Страшний злочин, скоєний в Одесі другого травня має бути розслідуваний, але тільки тими, хто сам в ньому винен. Цим розслідуванням ми займемось самі".

Олег Царьов
Олег Царьов

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Українці в коментарях по-різному реагують на таке "зізнання" Царьова:
"Бачите, як алкоголь впливає на людину", "Його в камеді-клаб треба, талантище. 16 секунд, а люди вже під столом валяються.", "Шаріков", "Тупий, як пень", "У*бок навіть не зрозумів, що сказав", "Шерлок Холмс, захід кар'єри", "Який же він тупорилий, капець.", "Щиросердне зізнання пом'якшує покарання", "Він не тупий - це еталонний ватник з пропитими мізками і негативним IQ, скільки доводилося з такими спілкуватися всі як під копірку ідіоти, такий вже це підвид приматів."

"Це все побічні ефекти колорадських гівно стрічок, і руснявих паспортів", "Геніально", "Нормально сформулював", "Ну ось, тепер цей даун спалив все контору... ФСБ так старалися", "Так себе ще ніхто не зливав", "Без Царя в голові!", "Путін любить таких казкових", "Ось що бояра животворяща робить. Дайте йому ще. Хай продовжує.", "Явка з повинною", "По Фрейду обмовочка".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у французькому місті Марселі під варту взяли ватажка представництва так званої "ДНР" Юбера Файяра.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа сміється над тим, як витончено кинули путінські дружки Олега Царьова. Як стало відомо, майно двох алуштинських пансіонатів - "Дніпро" і "Хіітовець", які в 2015 році були віддані йому в оренду, виставлено на продаж підконтрольною Росії кримською владою.

Також "Знай.uа" писав, що український соціолог, директор Фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна заявила про те, що якби Російська Федерація планувала включити в свій склад окуповані території Луганської і Донецької областей, то зробила б це вже давно.