Скандальний екс-депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олег Царьов, який втік з країни після зради Віктора Януковича, регулярно дає інтерв'ю російським ЗМІ, коментуючи політичну ситуацію в Україні.

Буквально нещодавно Царьов припустив, що новим президентом може стати саме Володимир Зеленський. Також колишній регіонал стверджує, що нібито має повноцінну інформацію про те, що робитиме Петро Порошенко після виборів 21 квітня.

Олег Царьов

"Петро Порошенко мав чергову розмову з Куртом Волкером на рахунок того, що він хотів би працювати в Організації об'єднаних націй, а жити – у США. Це допоможе чинному президентові мати хоч якісь гарантії безпеки у плані недоторканності після виборів.

Необхідно також нагадати, що на Петрі Порошенко лежить дуже багато крові. Отже, він дуже боїться помсти. Волкер Порошенку відповів, що Сполучені Штати Америки готові прийняти останнього, однак не відразу, а пізніше. Волкер також натякнув, що президенту України потрібно звернутися на рахунок цього питання (мова йде про притулок) до Макрона або Меркель. І ми знаємо, що Порошенко нещодавно відвідував Німеччину, а після і Францію", - висловився Він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що перед виборами в Україні Путін всіляко намагається розділити українське суспільство і дискредитувати небезпечних для Кремля кандидатів. Про це заявив представник Українського конгресового комітету Америки Андрій Добрянський.

Як повідомляв портал Знай.uа, згідно з даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, 68,7% українців хотіли б, щоб дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським відбулися напередодні другого туру виборів.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського перед вирішальним другим туром виборів. За Зеленського готові проголосувати 72% українців.