Письменниця і борець за українську мову Лариса Ніцой відверто зізналася, що була б не проти зайняти пост Міністра культури України, якби Володимир Зеленський їй запропонував. Про це вона повідомила в інтерв'ю телеканалу ZIK.

Відповідаючи на питання глядача, чи погодилася би письменниця стати міністром культури в команді Зеленського, Лариса Ніцой зазначила, що Зеленський її не запросить на цю посаду. Але якщо б все-таки запросив, додала письменниця, вона б погодилася.

"Так, я напевно пішла б. У мене є бачення, як розвивати нашу Україну,я дуже мрію повернути не просто наші традиції, а зробити нашу країну привабливою для іноземних туристів. Наша країна може бути привабливою саме нашими традиціями" - впевнена Ніцой.

Лариса Ніцой

Також, вона сказала, що дуже здивована, що ми зустрічаємо Китайський Новий рік, ходимо з драконами і ліхтариками, адже можна ж відзначати український Новий рік, який випадає на весну.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це були дуже цікаві традиції. Вони виходили в поля, зустрічали птахів. Була така традиція малювати жайворнків, чіпляти на пальці і з ними виходити в поле. Водили хороводи, співали пісні. Ми можемо зараз все повернути в сучасну площину. Можемо запікати тих жайворонків, ми ж на Великдень печемо і скрізь у нас паски продають. У цей український Новий рік ми можемо скрізь запечених жайворонків продавати." - емоційно зазначає письменниця.

Вона стверджує, що вирізання з гарбузів - це теж наша традиція. але в Україні це раніше називалося не Хелловін, а по-іншому, але були ті ж гарбузи з ліхтариками.

"Якби я була Міністром культури... Боже мій, мій політ фантазії так би розігрався. Ми б зробили Україну цукеркою, до нас кинулися б туристи." - резюмує Ніцой.

Нагадаємо, скандальна Ніцой дала прикурити відомому політику

Як раніше повідомляв "Знай.ua", скандальна телеведуча рознесла в пух і прах Ларису Ніцой

Також Знай.ua" писав про те, що Ніцой пішла війною на владу