Зараз українці стають свідками народження нової політичної культури.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд.

Вона підкреслила, що вперше в історії України новообраний президент приїхав до парламенту для того, аби поговорити зі всіма оразу і вдень.

"Основна новина, яку обговорюють після сьогоднішньої зустрічі новообраного Президента з Головою ВР і представниками фракцій - це дата інаугурації. Але сьогоднішню зустріч варто запам’ятати з інших причин. Новообраний Президент приїхав до парламенту для розмови. Вперше. Кожен попередній президент для парламенту намагався бути домашнім насильником - мотлошити кожного окремо і всіх разом. Переважно "за викликом" і переважно поночі." Оксана Сироїд

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Таку "нормальність" Володимира Зеленського вона називає несподіваною.

"А тут - несподівана нормальність. Нормально приїхав, нормально серед дня, і нормально говорив. Ми хочемо мати таку владу, щоб її було за що поважати. А повага до влади від людей неможлива без того, щоб державні інституції ставилися з повагою одна до одної."

Крім того, Сироїд підкреслила, що інавгурація має відбутися тоді, коли запропонував новообраний президент.

"І стосовно дати, вважаю треба підтримувати 19 травня, як запропонував новообраний Президент." Оксана Сироїд

Основна новина, яку обговорюють після сьогоднішньої зустрічі новообраного Президента з Головою ВР і представниками...

Geplaatst door Oksana Syroyid op Zaterdag 4 mei 2019

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський звернувся до спікера українського парламенту Андрія Парубія з листом, в якому навів аргументи, чому його інавгурація має відбутися саме 19 травня. Про це стало відомо завдяки повідомленням Володимира Зеленського в Facebook

"Вважаю, що інавгурація має відбутися 19 травня. Саме на цій даті я наполягав і на сьогоднішній зустрічі з головами парламентських фракцій. Саме про 19 травня писав у листі до голови Верховної Ради Андрія Парубія. Сподіваюся, що народні депутати підтримають наші пропозиції на своєму засіданні 14 травня, адже нам потрібно працювати. В тому числі і з парламентом", — написав Зеленський.

Як повідомляв Знай.uа, Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Також Знай.uа писав, Польща стурбована, а Угорщина бачить надію: як сусідні країни відреагували на президента Зеленського.