Новообраний президент України Володимир Зеленський звернувся до спікера українського парламенту Андрія Парубія з листом, в якому навів аргументи, чому його інавгурація має відбутися саме 19 травня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Володимира Зеленського в Facebook.

Вважаю, що інавгурація має відбутися 19 травня. Саме на цій даті я наполягав і на сьогоднішній зустрічі з головами...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 4 mei 2019

"Вважаю, що інавгурація має відбутися 19 травня. Саме на цій даті я наполягав і на сьогоднішній зустрічі з головами парламентських фракцій. Саме про 19 травня писав у листі до голови Верховної Ради Андрія Парубія. Сподіваюся, що народні депутати підтримають наші пропозиції на своєму засіданні 14 травня, адже нам потрібно працювати. В тому числі і з парламентом", — написав Зеленський.

У листі до спікера Зеленський зазначив, що в умовах зовнішньої агресії важливо уникнути вакууму влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що письменниця і борець за українську мову Лариса Ніцой відверто зізналася, що була б не проти зайняти пост Міністра культури України, якби Володимир Зеленський їй запропонував. Про це вона повідомила в інтерв'ю телеканалу ZIK.

Відповідаючи на питання глядача, чи погодилася б письменниця стати міністром культури в команді Зеленського, Лариса Ніцой зазначила, що Зеленський її не запросить на цю посаду. Але якщо б все-таки запросив, додала письменниця, вона б погодилася. Також, вона сказала, що дуже здивована, що ми зустрічаємо Китайський Новий рік, ходимо з драконами і ліхтариками, адже можна відзначати український Новий рік, який раніше припадав на весну.

Нагадаємо, Дубинський розповів, кого з друзів Порошенка можуть закрити: "Буде гарним свідком і зразковим ув'язненим".

Як повідомляв Знай.uа Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Також Знай.uа писав, Польща стурбована, а Угорщина бачить надію: як сусідні країни відреагували на президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще