Експерт із питань оподаткування в команді новообраного президента Володимира Зеленського Данило Гетманцев запропонував звільнити від загального декларування непрацюючих пенсіонерів та бюджетників.

Цю інформацію він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Загальне декларування за нашою пропозицією не стосується тих, хто отримує доходи тільки від держави. У ньому просто немає сенсу. Щодо пенсіонерів. Якщо пенсіонер отримує доходи тільки від держави (пенсія), він не подає декларацію. Це така наша пропозиція. Якщо пенсіонер ще десь працює, що заважає йому подати декларацію?" Данило Гетманцев

Мовиться про електронне декларування, яке повинне стати послідовним кроком після податкової амністії капіталів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Загальне декларування — це можливість, зокрема, впровадження породинного оподаткування доходів (як альтернативи), а також максимального використання податкових відрахувань (податкових знижок), коли платник податків, з огляду на власні доходи і витрати протягом року зможе суттєво зменшити суму податку до платежу". Данило Гетманцев

О ВСЕОБЩЕМ ДЕКЛАРИРОВАНИИ На самом деле, это прекрасно, что идея всеобщего декларирования вызвала общественный...

Geplaatst door Danil Getmantsev op Maandag 6 mei 2019

Нагадаємо, що Сергій Шефір, бізнес-партнер новоспеченого президента Володимира Зеленського, розкрив деталі зустрічі з Петром Порошенком у 2018 році. Про це він розповів в інтерв’ю theБабель.

Як згадує Шефір, до президента довелося поїхати з робочого питання. Тоді залишалося кілька днів до зйомок концерту "Квартал 95", але з якоїсь причини артистам не давали палац "Україна" для виступу. У цій ситуації довелося йти на крайні заходи – спробувати вирішити цю проблему з Порошенком.

"Всі розводили руками, і ми сказали, що давайте тоді зустріч з тим, хто може вирішити питання. І нас привели в АП", – пригадав Шефір.

Під час зустрічі з Петром Порошенком порушувалось питання ймовірного висунення кандидатури Володимира Зеленського в президенти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський вразив "мешканців" Верховної Ради: "Вперше нормальний президент".

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського назвали найперший пріоритет на посаді президента: неочікуваний вибір.