Сергій Шефір, бізнес-партнер новоспеченого президента Володимира Зеленського, розкрив деталі зустрічі з Петром Порошенком у 2018 році. Про це він розповів в інтерв’ю theБабель.

Як згадує Шефір, до президента довелося поїхати з робочого питання. Тоді залишалося кілька днів до зйомок концерту "Квартал 95", але з якоїсь причини артистам не давали палац "Україна" для виступу. У цій ситуації довелося йти на крайні заходи – спробувати вирішити цю проблему з Порошенком.

"Всі розводили руками, і ми сказали, що давайте тоді зустріч з тим, хто може вирішити питання. І нас привели в АП", – пригадав Шефір.

Під час зустрічі з Петром Порошенком порушувалось питання ймовірного висунення кандидатури Володимира Зеленського в президенти. Порошенко, як відчував свій крах, намагався всіма способами відговорити від такої затії, лякав маленькими зарплатами, постійною зайнятістю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ти ж популярний, тебе припинять любити, всі будуть ненавидіти, ти втратиш рейтинги, навіщо тобі воно треба?", – передає Сергій Шефір слова Порошенка.

Зеленський тоді чесно відповідав, що ще не визначився, чи піде він у президенти, сказавши, що думає.

"Ти мене почув, ось подумай", – сказав Порошенко.

Нагадаємо, стало відомо, якого політичного курсу буде дотримуватися адміністрація новообраного президента Володимира Зеленського

Юраш також додав, що продовження політичного курсу чинного президента Володимиром Зеленським ні для кого не є сюрпризом”.

Він зазначив, що під час всієї передвиборчої кампанії всі представники команди Зеленського не раз заявляли, що Україна продовжить курс на євроатлантичну спільноту.

Нагадаємо, що інавгурацію проводити не можна взагалі: Зеленському показали список дат, одні свята і скорботні дні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський вразив "мешканців" Верховної Ради: "Вперше нормальний президент".

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського назвали найперший пріоритет на посаді президента: неочікуваний вибір.