Всі з завмиранням серця чекають інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського, але, як виявилося, не все так просто. Раз до разу чути з різних джерел про небажання діючої влади для сприяти цій події. Більше того, прихильники поки ще діючого гаранта України починають вигадувати причини, чому не можна провести інавгурацію саме в травні. Не позбавлений гумору і політтехнолог Петро Охотін, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував певну "пам'ятку" для всіх прихильників Петра Олексійовича.

"Вирішив полегшити роботу прихильникам Петра Порошенка, які проти присяги нового президента в пам'ятні дати. Склав календарик, чому Зеленському не можна призначати інавгурацію ніколи". Принаймні, до кінця травня."

У пам'ятці розписаний кожен день аж до кінця місяця. Найяскравішими "датами" є:
"20.05 - в 325 році римський імператор Костянтин скликав Вселенський собор у Нікеї. Шануємо християнських мучеників і святих.
24.05 - День слов'янської писемності і культури. Інавгурація у цей день може розцінюватися як прихильність Москви.
27.05 - день затвердження гімну СРСР. Буде сприйнято як загравання з совком і наругу над національними символами.
31.05 - у 1997 році підписаний Договір про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною. В цей день категорично не можна!"

Зеленский
Зеленский

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Українці несамовито реагують на таке повідомлення:
"Не доля Зеленському стати президентом, а Порошенко піти з посади. Свята й траури ж.", "Першого червня - день захисту дітей. краще дати не придумати. топіть за неї", "Ну слава богу, у путіна тепер немає шансів напасти", "То так можна і до кінця року наскребти", "Ще день Києва десь затесався", "І це ще в церковний календар не заглядали", " Завжди є привід для застілля"., " 1 червня 2019 року,— саме то!"

Нагадаємо, що Коломойський назвав утопією проведення переговорів з олігархами та порадив Зеленському розмовляти з ними індивідуально.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський вразив "мешканців" Верховної Ради: "Вперше нормальний президент".

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського назвали найперший пріоритет на посаді президента: неочікуваний вибір.