Політолог та журналіст Юрій Романенко розповів про те, до якого моменту Володимир Зеленський буде цікавий олігархам. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі і на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зеленский должен помнить простую президентскую истину - президент интересен олигархам ровно до того момента, пока у него...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Dinsdag 7 mei 2019

"Зеленський повинен пам'ятати просту президентську істину - президент цікавий олігархам рівно до того моменту, поки у нього високі рейтинги. Високі рейтинги визначаються надіями народу, або його задоволеністю від дій президента. Якщо надії не виправдовуються, то рейтинг зникає разом з президентом. Ось цю просту істину повинен пам'ятати Зеленський, поки у нього є рейтинг. Є рейтинг - є влада, немає рейтингу - дивись на Порошенка." - написав Романенко.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В коментарях стали відкликатись українці і писати свою думку на цей рахунок. Більшість коментуючих впевнені, що високий рейтинг Зеленського - тимчасове явище, яке новообраний прездиент повинен використовувати по максимуму:
"Я б кінцівку іншу дав, так як Порошенко сам олігарх, то... Є рейтинг - є влада, немає рейтингу - дивись на Ющенка.", "Немає рейтингу, готуй 3 конверта", "Зеленському треба розумно, грамотно використовувати свій високий(тимчасовий) рейтинг,і інтерес олігархів до нього, це вікно можливостей для нього", "Для початку він повинен бути профпридатним для цієї посади... Інакше заб'ється в самоізоляцію"

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Але є і ті, хто був в корені не згоден з думкою Романенка:
"Президент цікавий олігархам, поки він Президент, а рейтинг їх мало цікавить. Президент для них - це лише щось безособове, яке або сприяє або поповненнює їх (олігархів) кишені", "Не треба наговорювати! Зеленський народний президент, він посадить всіх олігархів і він від них не залежить!", "У нього ж будуть законні інструменти"

Нагадаємо, у ЗМІ просочилась інформація, що Костянтин Ворушилін подав у відставку. У Телеграм-каналі Dubinsky.pro дізнавшись таку новину, зробили гучну заяву, назвавши одним з головних злодіїв з оточення Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Романенко зробив заяву про так званих "порохоботів" - користувачів соцмереж, які активно агітували за поки ще чинного президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Романенко розповів про те, як непомітно впливає на звичайного українця неякісне паливо - в Європі, за його словами, машини в середньому "жеруть" на два літри менше - від цього, каже Романенко, невидимі витрати і погіршення екології.