Близький друг і бізнес-партнер Володимира Сергій Шефір розкрив правду про долю бізнесу новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю theБабель.

"Він вийшов з бізнесу. Може, там однин-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Він знає, що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п'яти років", - розповідає Шефір.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами бізнес-партнера Зеленського, під виходом мається на увазі, що екс-керівник "Кварталу" позбувся права голосу і впливу на компанію. Але "він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому".

Говорячи про структуру доходів "Кварталу", Шефір визнав, що до 2014 року основну прибуток приносив пов'язаний з Росією бізнес. Однак сьогодні це - співпраця з українськими телеканалами "1+1", "Україна" і "Новий канал":

"Піде "Квартал" - Плюси залишаться. Ми розуміємо, що якщо не "Плюси", то в будь-якому вигляді нас готові прийняти інші канали. Це взаємовигідна співпраця", - прокоментував Шефір партнерство з "1+1".

Квартал 95
Квартал 95

При цьому друг слуги народу додав, що "прийняти" "Квартал" в разі розриву відносин з Плюсами могло б "багато інших каналів":

"Це канал "Україна", швидше за все, ICTV чи "Новий", - підкреслив він.

Окрім того, Шефір розповів про партнерство із "1+1" під час передвиборчих перегонів.

"Ми домовлялися з Плюсами, але жодної фінансової складової в цьому не було. Це була звичайна домовленість партнерів. Хлопці, ми у вас виходимо на каналі. Ми хочемо продовжувати це робити, ви нас підтримаєте? Вони сказали: "Так, звичайно, ми вас підтримаємо, нам з вами по дорозі", - резюмував Сергій Шефір.

Нагадаємо, згідно із законом інавгурація новообраного президента має відбутися після оголошення результатів виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, обраному президенту Володимиру Зеленському потрібно якомога швидше налагодити співпрацю з Верховною Радою.

Володимир Зеленський

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.