Російський президент Володимир Путін вчергове вразив своєю безглуздістю. Фотографія, зроблена на одному з останніх публічних заходів, змусила реготати півсвіту.

На знімку можна побачити, як Володимир Володимирович гордо стоїть на сцені в пальто. Все б нічого, але під його стильним і дорогим одягом "визирав" товстий бронежилет. Це фото надихнуло карикатуристів на іронічні малюнки.

Своє бачення образу російського президента в соцмережах продемонстрували художники Андрій Петренко і Олексій Ступін.

"Броненосець", - таке прізвисько дали Путіну в мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знімок дуже сподобався Максиму Мировичу:

"Чим довше сидить у президентському кріслі – тим товщі бронежилети. Скоро на сцену будуть просто виносити бронеколпак з рупором, з труби якого він повідомлятиме народу сенс класового існування". підписав він карикатуру

Варто відзначити, що користувачі тут же обсміяли карикатуру і написали масу їдких коментарів.

«Ефект бабусі», «У нього походу не тільки бронежилет, але ще й бронештани, бронеботинки і бронеботокс», «Можна знімати в головній ролі у фільмах про гусар. Яка постать , яка стать. Прямо поручик Ржевський , не дати не взяти». пишуть в коментарях

Нагадаємо, в мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна за його давнє фото.

"Володимир Путін нагородив орденом "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня Тетяну Дороніну, IV ст. – Сергія Гармаша, Бориса Клюєва, Олександра Невського – Олександру Захарову, орденом Пошани – Віктора Ракова та Віктора Сухорукова. Орденом Дружби – братів Запашних, Ігоря Костолевського", – йдеться у повідомленні російського журналіста.

Володимир Путін
Володимир Путін

Як повідомляв раніше "Знай.uа", колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі публічно попросив начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна не втручатися у справи України.

Також "Знай.uа" писав про те, що Володимир Путін підписав указ про спрощене отримання російського громадянства для деяких категорій іноземців.