Останнім часом доходи Петра Порошенка просто не дають спати всім українцям. Те, які суми він декларує - не вкладається в голові. Частина українців саркастично сміється, а інша просто готова лити сльози в безвиході. Так як Порошенко стає багатшим прямо пропорційно зубожінню українського народу, не спромігся залишитися осторонь і юрист Михайло Шнайдер, який на сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував свої думки на цей рахунок.

За прошлый год, Петр Порошенко увеличил свои доходы в 95 РАЗ. На данный момент Официальное состояние Петра Алексеевича...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 7 mei 2019

"За минулий рік, Петро Порошенко збільшив свої доходи в 95 разів. На даний момент офіційний стан Петра Олексійовича складає близько одного мільярда доларів. А за неофіційними даними близько п'ятнадцяти мільярдів доларів... Жоден простий українець і за тисячу років, чесною працею, не напрацює на такий величезний капітал. Цих грошей вистачить і правнукам правнуків, Петра Олексійовича. За кілька тижнів до інавгурації нового президента, йому необхідно ще дуже багато чого встигнути. Адже є ще те, що можна "приватизувати", купити за безцінь або просто взяти. Є перевірені схеми і теми на мільйони і мільярди. Зрештою, є український народ, у якого можна вийняти з кишені стільки скільки потрібно. Петро Олексійович, ви ж прекрасно розумієте, що з собою ще ніхто нічого не забирав. І в останньому костюмі не буває кишень." -емоційно написав Шнайдер.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці в коментарях просто обурюються:
"Боже .Скільки йому треба тих грошей. Напевно на сто поколінь награбував. Це ж треба бути таким жадібним і ненаситним.", "Там вже давно немає нічого людського. Просто повзуча Гадина.", "Бідний не той, у якого немає,ьа той, кому мало.Він бідна людина,він навіть сам не усвідомлює, наскільки він нещасний.Жага наживи його повністю проковтнула."

"За грати цю бридку пику з конфіскацією всього майна в бюджет матері України!", "Не посмішка, а оскал повний агресії і зверхності", "Молодець! Добре старається.І не боїться ні Бога, ні чорта."

Нагадаємо, що Порошенко звільнив командувача Нацгвардії.

Як повідомляв портал Знай.uа, доходи Порошенко і Гройсмана побили всі рекорди.

Також портал Знай.uа писав про те, як Гройсман став самим большимврагом Порошенко.